Колеги може ли да ми кажете какъв модел са ксеноновите крушки на 159-ката ксенонови,какви са оригиналните,има ли някакъв по евтин и добър вариант от оригинала и какви са ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушки за ксенон
Collapse
X
-
Когато купих колата, беше с някакъв ксенон, еднат крушка изгоря на 4 тия ден. Взех нова крушка, обикновена от първата бензиностанция, H7 за 14 лв./бр., и сега колкото и странно да е, светят еднакъв цвят. Поръчал съм си нов ксенон H7 и ще го слагам тези дни.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
-
Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщениеКолеги може ли да ми кажете какъв модел са ксеноновите крушки на 159-ката ксенонови,какви са оригиналните,има ли някакъв по евтин и добър вариант от оригинала и какви са ?Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Крушката е D1S. Има китайски вариант за около 40 лв. с 1 година пълна гаранция от xenon.bg, ако не се лъжа. Смених една преди 3 месеца и съм без грешка. Температурата е 4200К. Иначе, в dx.com си поръчах още 2 крушки за $25....дойдоха ми след месец и сега си имам резервни. Иначе на Bosh или Osram са по 180 лв. Мерси, ама няма нужда.Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA
Comment
Comment